Projectes
ELS NOSTRES CLIENTS

Projectes realitzats

BRASERIA
DESENVOLUPAMENT WEB

El Dimoni de Can Llopart

Desenvolupament d'una nova web per la Braseria el Dimoni de Can Llopart, de Cervelló. Assessorament per al millor posicionament del nou restaurant a Google. La nova web mostra als seus usuaris la informació més rellevant del restaurant, la seva carta, una galeria de fotos, així com l'opció de contactar.
CAMPANYA
CAMPANYA MUNICIPAL

Turisme Responsable Lillet

Elaboració i posada en marxa d'un programa per fomentar el turisme responsable i sostenible a La Pobla de Lillet. S’ha elaborat un decàleg de consells per als turistes, amb la participació i aportacions de diversos agents i entitats del poble, i se n’ha fet difusió. També s’ha creat una pàgina web que recull el decàleg per al turisme responsable i dona informació sobre alguns atractius turístics i propostes que el municipi ofereix als visitants.
FALGARS
DESENVOLUPAMENT WEB

HOSTAL RURAL FALGARS

Desenvolupament d'una nova web per l'Hostal Rural Falgars, renovada i atractiva per l'usuari, en línia amb les noves tendències. La nova web mostra als seus usuaris l'hostal, les seves instal·lacions i entorn, així com l'opció de contactar i fer una pre-reserva.
RESIDÈNCIA
DESENVOLUPAMENT WEB I LOGOTIP

RESIDÈNCIA D'AVIS LILLET

Creació de la imatge de marca i del logotip per la Residència d'Avis Lillet. Desenvolupament d'una nova pàgina web que permet mostrar a tots els usuaris què ofereix el centre, més enllà de la naturalesa i tranquil·litat de la seva ubicació, així com un portal on dur a terme els principals tràmits corresponents. Una imatge renovada per encarar el futur, representant el nucli de la família que formen a la residència.
XARXES
XARXES SOCIALS

Full de Ruta de Xarxes Socials

Responent a la necessitat de Calzada Advocats d’estar presents a xarxes socials, des de Gowwing hem elaborat el full de ruta a seguir: elecció de les xarxes més adequades i definició de l’estratègia a aplicar (continguts, freqüència, calendari de publicació,...). També s’ha establert la campanya publicitària requerida i s’ha fet la formació pertinent, amb l’entrega del material necessari per a l’autogestió total per part del client de les seves pròpies xarxes socials.
Comerç
CAMPANYA DE DIGITALITZACIÓ

Comerç Sant Quintí de Mediona

Accions per potenciar la transformació digital dels comerços del municipi de Sant Quintí de Mediona, dins del marc de les subvencions del CCAM:

– Creació dels perfils comercials a l’app Apropteu
– Creació i/o millora de les fitxes dels establiments a Google Maps
– Actualització de la informació a la web de l’Ajuntament
– Assessoria en xarxes socials per potenciar el comerç
– Formacions grupals per als comerciants
– Sessions de consultoria individualitzades amb els comerciants

VISAT
CAMPANYA PROMOCIONAL

VISAT LILLET

Creació i coordinació de la campanya "El Visat de Comerç de La Pobla de Lillet", disseny de la imatge i materials de la campanya, contractació d’espais publicitaris, coordinació amb proveïdors, sessions de fotos, creació de la web i gabinet de premsa. Concretament la campanya consisteix en segellar un visat que s’entrega a les botigues de La Pobla de Lillet, per cada 20€ de compra. Per cada visat completat, els usuaris obtindran un regal promocional i participaran en el sorteig de vals de descompte per valor de 500€ per gastar en el mateix comerç local.
WEB
DESENVOLUPAMENT WEB

Millores web: El Castell de La Pobla de Lillet

Accions de millora per la pàgina web d’El Castell de La Pobla de Lillet: millora del rendiment, adequació de la web a l’actual normativa en relació a la Política de Privacitat, Cookies i Avís Legal, desenvolupament de nous apartats web, opció de contacte per WhatsApp, configuració de l’extensió d’Instagram i adequació de la configuració de Google Analytics a les necessitats d’El Castell, entre d’altres.

Campanya
Accions comercials

Campanya per Guia de Muntanya

Accions de millora per a l’optimització de Marçal Rocias, Guia de Muntanya: configuració del perfil de Google Maps, estudi SEO i determinació de l’arquitectura web, disseny dels flyers promocionals dels servies d’hivern i d’estiu de l’empresa.
Formació de xarxes socials per a la seva autogestió: auditoria de les xarxes actuals, eines a utilitzar, recomanacions i best practices, calendarització i generació de contingut.
Liken Skis
SEO I SEM

Liken Skis

Optimització del lloc web de Liken Skis a nivell SEO per millorar el seu posicionament orgànic als buscadors com Google (auditoria inicial, estudi de competència i paraules clau, optimització web i de paraules clau i formació).
Creació de la campanya publicitària per Google Ads i pertinent formació per a la seva autogestió.
ANALÍTICA
PROJECTE SANITARI

ANALÍTICA WEB

Projecte d’analítica de resultats web per un client de l’àmbit sanitari. Un informe que permet marcar l’estratègia de futur, definir en què focalitzar-se i què millorar. Amb els resultats presentats, el client pot entendre si els paràmetres de la seva web són millors que els del seu sector, per on entren les visites a la web o com es comporten una vegada a dins. Podent detectar punts de fuga i principals atractius per augmentar el tràfic i entenent, inclús, com s’està posicionament la seva marca a Google.
The Wine Less Travelled
DESENVOLUPAMENT WEB

The Wine Less Travelled

Desenvolupament d'un lloc web pel projecte The Wine Less Travelled: activitats de grup totalment personalitzades que giren entorn a l’experiència del vi a Catalunya. Una web dinàmica i intuïtiva per arribar de la forma més adequada al target i facilitar que l'usuari navegui fàcilment per la pàgina i arribi a aquella opció que més li encaixi pel seu grup.
YUTAKA
DESENVOLUPAMENT WEB I LOGOTIP

YUTAKA. Restaurant Japonès

Desenvolupament de la imatge de marca i del logotip pel nou restaurant japonès de Manresa: Yutaka. També s'ha desenvolupat la seva pàgina web, així com diverses eines per potenciar la seva presencia i visibilitat online, per poder arribar a tots aquells clients que encara no els coneixen.
Cokko
GESTIÓ DE XARXES SOCIALS

Cokko

Gestió de xarxes socials per a la botiga de roba Cokko: desenvolupament d'un pla de xarxes socials adaptat a les seves necessitats actuals: pla de publicacions, calendarització, creació i gestió de contingut i anàlisi de resultats.

Gestió de publicitat a xarxes i a través d'influencers.

TIRAVAL
DESENVOLUPAMENT WEB

INSTAL·LACIONS TIRAVAL

Desenvolupament de la pàgina web d'Instal·lacions Tiraval, l'aparador de l'empresa per mostrar la seva professionalitat a tots aquells potencials clients que els busquin (o, simplement, els trobin) online. Un espai on es dona tota aquella informació que ajudi a l’usuari a decidir-se per aquesta empresa d’instal·lació.
GOOGLE
PROJECTE SANITARI

GOOGLE MAPS

Gestió i implementació de les fitxes de Google Maps per una empresa de l'àmbit sanitari. Es tracta d'un client amb varies localitzacions físiques que necessita crear o reclamar i estandarditzar totes les fitxes de les seves ubicacions a Google Maps, per poder informar correctament als usuaris interessats: ubicació, horaris, descripció, dades de contacte... Gestió de les ressenyes dels clients i Google My Business com a xarxa social.
Heredicat
SOLUCIÓ INTEGRAL

Heredicat

Solució integral a mida per la creació de la marca Heredicat, experts en Gestió d'Herències. Creació d'imatge de marca, desenvolupament web, estratègia de màrqueting i comercialització online i offline i pla de xarxes socials.
APP
DESENVOLUPAMENT APP MÒBIL

El Tresor de Gaudí

Desenvolupament de l'app El Tresor de Gaudí: un joc interactiu de escape town per passar una estona divertida pels carrers del nucli antic de La Pobla de Lillet. El joc consta de 9 proves amb 10 minuts per resoldre cadascuna d'elles, podent parar el temps per fer un vermut 😉 Amb recompenses i píndoles informatives al superar cada prova.

L'aplicació també inclou una versió gratuïta amb el mapa del poble i els seus serveis, així com informació interessant per visitar-lo.

UBA Artés
DESENVOLUPAMENT APP MÒBIL

UBA Artés

Aplicació mòbil de la Unió de Botiguers d'Artés (UBA Artés) per incentivar el comerç local. Inclou la publicació d'ofertes exclusives per als usuaris de l'app: descomptes, novetats, promocions, ofertes flash... Permet reservar i compartir les ofertes publicades. També inclou un programa de punts que s'aniran acumulant a l'app per les compres al comerç local.

L'apartat de notícies informa als usuaris de tot allò d'interès que passi al poble, i permet promocionar esdeveniments locals.

Fincas Martin
DESENVOLUPAMENT SECCIÓ WEB I MANTENIMENT WEB

Fincas Martin

Desenvolupament de millores web en el lloc web corporatiu ja existent de Fincas Martin. Una secció dedicada al portal immobiliari del negoci, buscant la solució més adequada a les necessitats concretes de Fincas Martin en ampliar el seu negoci. També s'ha dut a terme l'adequació del lloc web a la nova política de protecció de dades, així com la revisió i accions de manteniment periòdiques necessaris per assegurar el correcte funcionament del portal.
Casajuana
IMATGE CORPORATIVA I DESENVOLUPAMENT WEB

Serveis Casajuana

Creació d'una nova imatge corporativa per una nova era de Serveis Casajuana. Desenvolupament d'una nova web corporativa alineada amb la nova imatge de l'empresa: immobiliària, assegurances, administració de finques i assessoria jurídica.
English Bus
DESENVOLUPAMENT APP

Acadèmia English Bus

Desenvolupament d'una aplicació mòbil per a l'acadèmia English Bus (Bagà), amb la principal finalitat de millorar la comunicació entre l'acadèmia i les families, fent un pas endavant cap al futur.
  • Mitjà de comunicació amb les famílies
  • Recull de qualificacions i informes
  • Seguiment dels èxits o nivells assolits pels alumnes
  • Publicacions periòdiques de notícies i informació de l’acadèmia
  • Informació de pagaments
Calzada
DESENVOLUPAMENT WEB

Calzada Advocats

Desenvolupament d'un lloc web per al bufet d'advocats Calzada Advocats. Un portal web dinàmic i informatiu, atractiu per l'usuari a la vegada que intuïtiu, per facilitar que els visitants puguin trobar la informació pertinent de forma fàcil i entenedora, molt important en un sector com el dret.
Disseny
GESTIÓ I DISSENY

Llibret Festa Major de Bagà

Gestió integral i disseny del llibret per al Mercat de les Festes de la Baronia i la Festa Major de Bagà 2020.
Villegas
DESENVOLUPAMENT WEB I PUBLICITAT ONLINE

Reformas Villegas

Desenvolupament d'un lloc web per a l'empresa Construcciones y Reformas Villegas, la seva carta de presentació: atractiu, comercial i amb un contingut interessant per l'usuari. Estant presents a internet, arribarà a potencials clients interessants en serveis com els que ofereix, però que no els coneixen encara. Això es complementa amb publicitat online a Google (SEM), amb l'estratègia adequada per aconseguir nous clients.
Can Toni
ESTUDI DE MERCAT

Can Toni Rural

Estudi de 360º per a Can Toni Rural: anàlisis del mercat de turisme rural, estudi intern (DAFO, resultats web, xarxes socials…), anàlisi de proveïdors i recerca de competidors... Per arribar a unes recomanacions finals que permetin aprofitar oportunitats i implementar millores. Estem molt contents de saber que les recomanacions aplicades estan donant els seus fruits!
Limpieza GBC
DESENVOLUPAMENT WEB I PUBLICITAT ONLINE

Servicios de Limpieza GBC

Desenvolupament d'un lloc web per a l'empresa Servicios de Limpieza GBC, el seu aparador per a nous clients. Un espai atractiu per l'usuari on s'expliqui els serveis especialitzats que ofereix l'empresa. Complementant-ho tot amb la pertinent estratègia SEO i SEM a Google, per arribar a nous clients dins del target adequat.
Estudi
ESTUDI DE MERCAT

Productes artesanals

Realització d'un estudi de mercat per al llançament d'un nou projecte de productes artesanals. Al trobar-se en una fase molt inicial, necessita informació per poder prendre decisions: el nou producte tindrà un lloc en el mercat? Quin preu hauria de tenir? Quina serà la millor manera de distribuir-lo i comercialitzar-lo? A qui li podrà interessar? Com arribar a aquests clients potencials? Un estudi de mercat és l'eina ideal per trobar les respostes.
Instalerra
DESENVOLUPAMENT WEB I ADEQUACIÓ D'EINES DE GESTIÓ

Instal·lacions Erra

Desenvolupament d'un lloc web per a Instal·lacions Erra. Un portal informatiu, traduït a diversos idiomes, on s'expliquen els serveis, qui són i com treballen, projectes, dades i formulari de contacte. També s’ha desenvolupat una nova eina digital a mida per millorar la seva gestió del dia a dia, totalment adaptada a les seves necessitats.
Mobles Pons
MANTENIMENT WEB

Mobles Pons

Manteniment web per a la pàgina corporativa de l’empresa familiar Mobles Pons: adequació a la nova política de protecció de dades, revisió i accions de manteniment periòdiques necessàries per assegurar el correcte funcionament del lloc web.
BAFATEC
DESENVOLUPAMENT WEB

BAFATEC

Desenvolupament d'un lloc web per a Bafatec: Enginyeria i Instal·lacions. Un portal informatiu, traduït a diversos idiomes, on s'expliquen els serveis que ofereixen als clients, qui són i mostren alguns dels projectes realitzats. També s'inclou l'opció de contactar a Bafatec a través d'un xat de Whatsapp implementat a la mateixa web.
Contacte
Contacte

Parlem?