Projectes realitzats - Gowwing
Projectes
ELS NOSTRES CLIENTS

Projectes realitzats

Liken Skis
SEO I SEM

Liken Skis

Optimització del lloc web de Liken Skis a nivell SEO per millorar el seu posicionament orgànic als buscadors com Google (auditoria inicial, estudi de competència i paraules clau, optimització web i de paraules clau i formació).
Creació de la campanya publicitària per Google Ads i pertinent formació per a la seva autogestió.
YUTAKA
DESENVOLUPAMENT WEB I LOGOTIP

YUTAKA. Restaurant Japonès

Desenvolupament de la imatge de marca i del logotip pel nou restaurant japonès de Manresa: Yutaka. També s'ha desenvolupat la seva pàgina web, així com diverses eines per potenciar la seva presencia i visibilitat online, per poder arribar a tots aquells clients que encara no els coneixen.
Cokko
GESTIÓ DE XARXES SOCIALS

Cokko

Gestió de xarxes socials per a la botiga de roba Cokko: desenvolupament d'un pla de xarxes socials adaptat a les seves necessitats actuals: pla de publicacions, calendarització, creació i gestió de contingut i anàlisi de resultats.

Gestió de publicitat a xarxes i a través d'influencers.

Heredicat
SOLUCIÓ INTEGRAL

Heredicat

Solució integral a mida per la creació de la marca Heredicat, experts en Gestió d'Herències. Creació d'imatge de marca, desenvolupament web, estratègia de màrqueting i comercialització online i offline i pla de xarxes socials.
APP
DESENVOLUPAMENT APP MÒBIL

El Tresor de Gaudí

Desenvolupament de l'app El Tresor de Gaudí: un joc interactiu de escape town per passar una estona divertida pels carrers del nucli antic de La Pobla de Lillet. El joc consta de 9 proves amb 10 minuts per resoldre cadascuna d'elles, podent parar el temps per fer un vermut 😉 Amb recompenses i píndoles informatives al superar cada prova.

L'aplicació també inclou una versió gratuïta amb el mapa del poble i els seus serveis, així com informació interessant per visitar-lo.

UBA Artés
DESENVOLUPAMENT APP MÒBIL

UBA Artés

Aplicació mòbil de la Unió de Botiguers d'Artés (UBA Artés) per incentivar el comerç local. Inclou la publicació d'ofertes exclusives per als usuaris de l'app: descomptes, novetats, promocions, ofertes flash... Permet reservar i compartir les ofertes publicades. També inclou un programa de punts que s'aniran acumulant a l'app per les compres al comerç local.

L'apartat de notícies informa als usuaris de tot allò d'interès que passi al poble, i permet promocionar esdeveniments locals.

Fincas Martin
DESENVOLUPAMENT SECCIÓ WEB I MANTENIMENT WEB

Fincas Martin

Desenvolupament d'una nova secció en el lloc web corporatiu ja existent de Fincas Martin. Una secció dedicada al portal immobiliari del negoci, buscant la solució més adequada a les necessitats concretes de Fincas Martin en ampliar el seu negoci. També s'ha dut a terme l'adequació del lloc web a la nova política de protecció de dades, així com la revisió i accions de manteniment periòdiques necessaris per assegurar el correcte funcionament del portal.
Casajuana
IMATGE CORPORATIVA I DESENVOLUPAMENT WEB

Serveis Casajuana

Creació d'una nova imatge corporativa per una nova era de Serveis Casajuana. Desenvolupament d'una nova web corporativa alineada amb la nova imatge de l'empresa: immobiliària, assegurances, administració de finques i assessoria jurídica.
English Bus
DESENVOLUPAMENT APP

Acadèmia English Bus

Desenvolupament d'una aplicació mòbil per a l'acadèmia English Bus (Bagà), amb la principal finalitat de millorar la comunicació entre l'acadèmia i les families, fent un pas endavant cap al futur.
  • Mitjà de comunicació amb les famílies
  • Recull de qualificacions i informes
  • Seguiment dels èxits o nivells assolits pels alumnes
  • Publicacions periòdiques de notícies i informació de l’acadèmia
  • Informació de pagaments
Calzada
DESENVOLUPAMENT WEB

Calzada Advocats

Desenvolupament d'un lloc web per al bufet d'advocats Calzada Advocats. Un portal web dinàmic i informatiu, atractiu per l'usuari a la vegada que intuïtiu, per facilitar que els visitants puguin trobar la informació pertinent de forma fàcil i entenedora, molt important en un sector com el dret.
Disseny
GESTIÓ I DISSENY

Llibret Festa Major de Bagà

Gestió integral i disseny del llibret per al Mercat de les Festes de la Baronia i la Festa Major de Bagà 2020.
Villegas
DESENVOLUPAMENT WEB I PUBLICITAT ONLINE

Reformas Villegas

Desenvolupament d'un lloc web per a l'empresa Construcciones y Reformas Villegas, la seva carta de presentació: atractiu, comercial i amb un contingut interessant per l'usuari. Estant presents a internet, arribarà a potencials clients interessants en serveis com els que ofereix, però que no els coneixen encara. Això es complementa amb publicitat online a Google (SEM), amb l'estratègia adequada per aconseguir nous clients.
Can Toni
ESTUDI DE MERCAT

Can Toni Rural

Estudi de 360º per a Can Toni Rural: anàlisis del mercat de turisme rural, estudi intern (DAFO, resultats web, xarxes socials…), anàlisi de proveïdors i recerca de competidors... Per arribar a unes recomanacions finals que permetin aprofitar oportunitats i implementar millores. Estem molt contents de saber que les recomanacions aplicades estan donant els seus fruits!
Limpieza GBC
DESENVOLUPAMENT WEB I PUBLICITAT ONLINE

Servicios de Limpieza GBC

Desenvolupament d'un lloc web per a l'empresa Servicios de Limpieza GBC, el seu aparador per a nous clients. Un espai atractiu per l'usuari on s'expliqui els serveis especialitzats que ofereix l'empresa. Complementant-ho tot amb la pertinent estratègia SEO i SEM a Google, per arribar a nous clients dins del target adequat.
Estudi
ESTUDI DE MERCAT

Productes artesanals

Realització d'un estudi de mercat per al llançament d'un nou projecte de productes artesanals. Al trobar-se en una fase molt inicial, necessita informació per poder prendre decisions: el nou producte tindrà un lloc en el mercat? Quin preu hauria de tenir? Quina serà la millor manera de distribuir-lo i comercialitzar-lo? A qui li podrà interessar? Com arribar a aquests clients potencials? Un estudi de mercat és l'eina ideal per trobar les respostes.
Instalerra
DESENVOLUPAMENT WEB I ADEQUACIÓ D'EINES DE GESTIÓ

Instal·lacions Erra

Desenvolupament d'un lloc web per a Instal·lacions Erra. Un portal informatiu, traduït a diversos idiomes, on s'expliquen els serveis, qui són i com treballen, projectes, dades i formulari de contacte. També s’ha desenvolupat una nova eina digital a mida per millorar la seva gestió del dia a dia, totalment adaptada a les seves necessitats.
Mobles Pons
MANTENIMENT WEB

Mobles Pons

Manteniment web per a la pàgina corporativa de l’empresa familiar Mobles Pons: adequació a la nova política de protecció de dades, revisió i accions de manteniment periòdiques necessàries per assegurar el correcte funcionament del lloc web.
BAFATEC
DESENVOLUPAMENT WEB

BAFATEC

Desenvolupament d'un lloc web per a Bafatec: Enginyeria i Instal·lacions. Un portal informatiu, traduït a diversos idiomes, on s'expliquen els serveis que ofereixen als clients, qui són i mostren alguns dels projectes realitzats. També s'inclou l'opció de contactar a Bafatec a través d'un xat de Whatsapp implementat a la mateixa web.
Contacte
Contacte

Parlem?