Projectes
ELS NOSTRES CLIENTS

Projectes realitzats

Heredicat
SOLUCIÓ INTEGRAL

Heredicat

Solució integral a mida per la creació de la marca Heredicat, experts en Gestió d'Herències. Creació d'imatge de marca, desenvolupament web, estratègia de màrqueting i comercialització online i offline i pla de xarxes socials.
APP
DESENVOLUPAMENT APP MÒBIL

El Tresor de Gaudí

Desenvolupament de l'app El Tresor de Gaudí: un joc interactiu de escape town per passar una estona divertida pels carrers del nucli antic de La Pobla de Lillet. El joc consta de 9 proves amb 10 minuts per resoldre cadascuna d'elles, podent parar el temps per fer un vermut 😉 Amb recompenses i píndoles informatives al superar cada prova.

L'aplicació també inclou una versió gratuïta amb el mapa del poble i els seus serveis, així com informació interessant per visitar-lo.

Casajuana
IMATGE CORPORATIVA I DESENVOLUPAMENT WEB

Serveis Casajuana

Creació d'una nova imatge corporativa per una nova era de Serveis Casajuana. Desenvolupament d'una nova web corporativa alineada amb la nova imatge de l'empresa: immobiliària, assegurances, administració de finques i assessoria jurídica.
English Bus
DESENVOLUPAMENT APP

Acadèmia English Bus

Desenvolupament d'una aplicació mòbil per a l'acadèmia English Bus (Bagà), amb la principal finalitat de millorar la comunicació entre l'acadèmia i les families, fent un pas endavant cap al futur.
  • Mitjà de comunicació amb les famílies
  • Recull de qualificacions i informes
  • Seguiment dels èxits o nivells assolits pels alumnes
  • Publicacions periòdiques de notícies i informació de l’acadèmia
  • Informació de pagaments
Calzada
DESENVOLUPAMENT WEB

Calzada Advocats

Desenvolupament d'un lloc web per al bufet d'advocats Calzada Advocats. Un portal web dinàmic i informatiu, atractiu per l'usuari a la vegada que intuïtiu, per facilitar que els visitants puguin trobar la informació pertinent de forma fàcil i entenedora, molt important en un sector com el dret.
Disseny
GESTIÓ I DISSENY

Llibret Festa Major de Bagà

Gestió integral i disseny del llibret per al Mercat de les Festes de la Baronia i la Festa Major de Bagà 2020.
Villegas
DESENVOLUPAMENT WEB I PUBLICITAT ONLINE

Reformas Villegas

Desenvolupament d'un lloc web per a l'empresa Construcciones y Reformas Villegas, la seva carta de presentació: atractiu, comercial i amb un contingut interessant per l'usuari. Estant presents a internet, arribarà a potencials clients interessants en serveis com els que ofereix, però que no els coneixen encara. Això es complementa amb publicitat online a Google (SEM), amb l'estratègia adequada per aconseguir nous clients.
Can Toni
ESTUDI DE MERCAT

Can Toni Rural

Estudi de 360º per a Can Toni Rural: anàlisis del mercat de turisme rural, estudi intern (DAFO, resultats web, xarxes socials…), anàlisi de proveïdors i recerca de competidors... Per arribar a unes recomanacions finals que permetin aprofitar oportunitats i implementar millores. Estem molt contents de saber que les recomanacions aplicades estan donant els seus fruits!
Limpieza GBC
DESENVOLUPAMENT WEB I PUBLICITAT ONLINE

Servicios de Limpieza GBC

Desenvolupament d'un lloc web per a l'empresa Servicios de Limpieza GBC, el seu aparador per a nous clients. Un espai atractiu per l'usuari on s'expliqui els serveis especialitzats que ofereix l'empresa. Complementant-ho tot amb la pertinent estratègia SEO i SEM a Google, per arribar a nous clients dins del target adequat.
RCCC
DESENVOLUPAMENT WEB I SEM

RCCC

Desenvolupament d'un lloc web per a la constructora Reformes i Construccions Catalunya Central (Manresa). Un portal informatiu, traduït a diversos idiomes, on s'expliquen els serveis, qui són i com treballen, projectes, testimonials, dades i formulari de contacte. Tot això acompanyat de la pertinent estratègia de màrqueting online i publicitat pagada (SEM).
Estudi
ESTUDI DE MERCAT

Productes artesanals

Realització d'un estudi de mercat per al llançament d'un nou projecte de productes artesanals. Al trobar-se en una fase molt inicial, necessita informació per poder prendre decisions: el nou producte tindrà un lloc en el mercat? Quin preu hauria de tenir? Quina serà la millor manera de distribuir-lo i comercialitzar-lo? A qui li podrà interessar? Com arribar a aquests clients potencials? Un estudi de mercat és l'eina ideal per trobar les respostes.
Contacte
Contacte

Parlem?


Utilizamos cookies propias y de terceros con finalidades técnicas, de personalitzación y analíticas.    Ver la Política de Cookies
Privacidad