Formació
Aprendre és Créixer

Formació a mida

Oferim formació a mida per a cada negoci. No creiem en solucions genèriques; preferim donar-te les eines específiques que necessites i ensenyar-te com utilitzar-les amb eficàcia, per començar-les a utilitzar de forma immediata.

Desenvolupa les teves habilitats:

 • Anàlisi i assessorament del teu negoci en general
 • Estratègia i gestió de Xarxes Socials
 • Posicionament local del teu negoci.
 • Desenvolupa la teva web
 • El client com a centre del teu negoci
 • Crea la proposta de valor del teu negoci
 • Estratègies de venta: online i offline
 • Pla de ventes i acció: marca el camí que et portarà a les teves metes
 • L’analítica del teu negoci com a eina de millora
Formació
START-UP PLANNERS

Impulsem emprenedors

Som en Jaume, la Margot i la Laura que, units per la nostra passió i professió, acompanyem a emprenedors i empreses, de forma individual o en grup, per ajudar-los a reinventar-se, innovar, emprendre i impulsar la seva marca, amb propòsit.

Com et podem ajudar? Aportem les eines necessàries per impulsar el seu negoci, crear la seva identitat, deixar de ser invisible i accelerar els seus resultats.

A través d’un mentoring per revisar els fonaments on està establerta la marca, alinear-la amb qui hi ha realment a darrere i redefinir-la amb valors diferencials, orientant-la als teus objectius reals.

Formació
Transformació digital: Creem el full de ruta pel teu negoci!

Formem part del Recull d'activitats de suport al teixit empresarial

El Recull posa a l’abast dels ens locals un conjunt d’activitats d’acompanyament, formatives i informatives per a pimes i persones emprenedores. En formem part amb la formació: Transformació digital i consultoria personalitzada: Creem el full de ruta pel teu negoci!

 1. Primera sessió informativa (2:30h) on es proporcionarà la informació teòrica necessària per aplicar-la a cada realitat (eines al seu abast i aplicacions de cadascuna).
 2. Una segona sessió més pràctica (2:30h) on els participants aplicaran aquestes eines digitals i opcions al seu negoci. Amb l’objectiu de sortir de la sessió amb un pla concret d’actuació concret on es marqui una estrategia digital determinada, que els hi permetrà autogestionar-se.
Formació

Som Assessors Tecnològics del CCAM

Estem acreditats com a Assessors Tecnològics del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) pel període 22-24, concretament en les àrees de xarxes socials, publicitat i màrqueting digital.

Aquesta acreditació ens permet oferir-vos un servei d'acompanyament i/o assessorament personalitzat a empreses de comerç, serveis, artesania o moda, basat en la nostra àrea d'expertesa, dins de les bases i convocatòries de programes del CCAM.